Profil

Happy

Målet for Kennel Spjellerup er at opdrætte labradors, hvor såvel de sundhedsmæssige som brugsmæssige egenskaber er i top.

Vi gør meget ud af at finde de rette hunde at basere vores opdræt på – labradors som har vist deres evner på jagt og prøver og hvis sundhedsstatus også er gennemtestet. For os er disse elementer en naturlig forudsætning, for at kunne opdrætte hvalpe af den “rette støbning”, som kan blive velfungerende jagt-, prøve- og familiehunde. Vi gør selvfølgelig også meget ud af at matche hvalpekøberne med den helt rigtige hvalp, da det for os er vigtigt at matchet holder i årene fremad og er basis for et godt samarbejde mellem hund og fører.

Personerne bag Spjellerup Gundogs er Michael Andersen og Susanne Wærling.

Michael er en mangeårig og erfaren hundefører, selv om hans tilhørsforhold til Retriever-verdenen er forholdsvist nyt. Michael har en stor interesse for stamtavler og avlsarbejdet bag og tror på, at de bagvedliggende gener giver et godt billede af hundenes medfødte evner og at stamtavler derfor er et brugbart redskab, til at sikre det bedst mulige resultat.

Michael har i 2015 taget DKK’s opdrætteruddannelse og kennelmærket kom i hus Januar 2016. Susanne fører også hund på prøver, lige som hun gennem en del år har været instruktør i Dansk Retriever Klub (DRK). Siden februar 2016 medlem af bestyrelsen i DRK samt breddeudvalget.

Kort sagt: Kennel Spjellerups opdræt vil være kendetegnet ved at opfylde alle avlsmæssige restriktioner og anbefalinger – og ved hele tiden at fremme de bedste egenskaber og linjer.