Hvalpe – Forår 2022

Hos Kennel Spjellerup bruger vi mange timer på vores hvalpe, så de er velsocialiserede og klar til at møde omverdenen, når de er 8 uger. Gode forældrelinjer og sundhed betyder meget, men det gør det, at de har mange gode oplevelser og er psykisk robuste også. Kontakt os, hvis du vil høre om kommende kuld.

Hvalp på 7 uger efter Rosie og Iago

Vi har fået hvalpe den 6. april  efter Rosie og Spjellerups Iago. Vi tror på, at en kombination af disse 2 hundes egenskaber, vil føre til hunde med stor arbejdsglæde og “will to please” – egenskaber vi lægger stor vægt på i vores avlsarbejde. Begge hunde har således allerede præsteret flotte resultater .

Vi lavede samme kombination i 2020 – og det er blevet sociale, glade og meget samarbejdsvillige hunde, hvor mange allerede har gjort deres debut på jagter og prøver.

Derudover, så er det for begge hundes vedkommende meget tydeligt, at der også ligger særdeles gode linjer bagved – både Rosie og Iago har Int. Ft. Champions som fædre. Fiktiv stamtavleRosie og Iago

Læs mere om Rosie og Iago, herunder sundhed og resultater på deres egne sider.

Spjellerups Iago

Skovlundgaards English Rose

Vi planlægger at få et kuld på Bjoljahn Maddie i foråret 2023. Endeligt valg af hanhund er ikke afklaret endnu – men der vil blive lagt vægt på “ro i hovedet” og samarbejdsevne med fører, på samme vis som med Maddie.

Læs mere om Bjoljahn Maddie på siden med Tæver og kontakt os, hvis du ønsker at blive skrevet op til en hvalp i 2023.