Bertas hvalpe 2017

30. oktober: Nu er hvalpene lidt over 5 uger og de begynder at være rigtig sjove, små selvstændige hunde. Kuldet er meget ens – alle er meget kontaktsøgende og på udkig efter nye oplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

24. oktober: Hjalmar, som besøgte hvalpe i søndags, tog også et par fine billeder_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. oktober: I dag er hvalpene blevet 4 uger og de er bare uimodståelige. Nysgerrige og kontaktsøgende, så de glæder sig til at få besøg af kommende hvalpekøbere de kommende dage…

14. oktober: Der begynder klart at være mere aktivitet og små ture uden for kassen, hvor de lige er ude og se om benene kan bære.

 

 

 

 

 

6. oktober: Jubii…så fik vi øjne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. oktober: Hvalpene vokser fint og Berta har heldigvis mælk nok til allesammen. De fleste af dem begynder at få små sprækker ved øjnene, så om 2-3 dage er de nok klar til at se på omverdenen for første gang.

28. september: Så er de første 5 dage gået og Berta og hvalpene er ved at finde ud af de fælles rutiner. Berta passer dem fint – men vil også gerne ud og luftes lidt med de andre hunde, for så meget underholdning er der altså heller ikke i hvalpekassen. Måske det er derfor bamsen skulle med derind – den kan i øvrigt synge fodboldsange “Ole’, Ole’, Ole’….”

 

 

 

 

 

 

 

24. september: Berta har lørdag eftermiddag fået hele 10 fine hvalpe og alle har det godt. De er fine og ensartede i størrelse og Berta er omhyggelig med pasningen.

Der kom 4 gule (2 af hvert køn) og 6 sorte (3 af hvert køn).

Her den første uge sker der jo ikke ret meget i kassen – vi er mest inde og flytte rundt på hvalpene, når Berta har fået lagt sig lidt for meget ovenpå dem.

Hvalpekassen står i stuen, så hvalpene vænner sig til alle lydene i husholdningen og vi hele tiden er i nærheden.

 

 

 

 

Stamtavle for hvalpene: Berta-og-Brimson