Hvalpeplaner 2024

15. Marts

Så er der kun omkring 3 uger til at Maddie får hvalpe – vi forventer både sorte og gule.

Kontakt os, hvis du er på udkig efter en ny jagt- og træningskammerat, det bliver hunde med masser af “will to please” og arbejdsglæde.

Hvalpene vil kunne flytte hjemmefra ca. 1. juni.

 

 

Loki, December 2023

Nyt om forårets kuld: Barrage Della Lontra 

“Loki” (DKK: 05371/2022. Født den 5.6.2021) bliver far til Maddies kuld i starten af april.

Barrage Della Lontra (Loki) er hentet i Italien og er opdrættet af Giovanni Majolino og han viser særdeles gode takter. Loki’s gode aner fornægter sig ikke. Han er utrolig arbejdsom og en kæmpe fornøjelse at træne med. “Loki” har i 2023 deltaget på en del jagter og er nu kvalificeret til markprøve Open.

 Fiktiv StamtavleMaddie – Loki

RESULTATER:
Debutant test: Excellent
Beginner test: Excellent
Novice Cold Game Test: Excellent
Novice markprøve: Excellent

Bjoljahn Maddie

Maddie er en prægtig jagthund, som Michael har været yderst tilfreds med denne sæson, såvel når han selv er afsted på gåsejagt som når hun er ved hans side en hel dag på Tårnholm på de store jagter.

Maddies hvalpe har god sundhed og er robuste og sociale, så vi ser frem til endnu et dejligt kuld.

Læs mere om Maddie på hendes egen side, under Tæver.

Sommer 2024 planlægger vi et super spændende kuld, som har været længe undervejs. Vores Rosie er efter Int FTCH Fendawood Drummer og vi har derfor valgt Int FTCH og Great Britain FTCH Beileys Aguzannis of Fendawood, hvor vi tror på, at begge forældres flotte resultater vil give det kommende kuld de bedste forudsætninger for at kunne gøre sig gældende på prøver og jagter, lige som begge hunde har fantastisk temperament og fungerer godt i dagligdagen.

Kontakt os, hvis du skulle have interesse i at blive skrevet op til en hvalp.

Vi forventer løbetid til juni.

Skovlundgård’s English Rose er en fantastisk tæve, med super temperament og sundhed – og rigtig flotte prøveresultater, hvor hun er vinderplaceret på de fleste af de prøver hun er stillet på. Rosie har også leveret 2 flotte kuld i kombination med Spjellerups Iago.

Læs mere om Rosie på hendes egen side, under fanen Tæver.